KONTAKTIRAJ NAS
EN
Uvod

Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co.,ltd has been established since 1985,which is one of the most professional manufacturers of plastični zatvarač products in China. 

Naša kompanija se fokusira na proizvodnju patent zatvarača više od 35 godina, dnevna proizvodnja može doseći 1 milion metara. Naši proizvodi se dobro prodaju i na domaćem i na inozemnom tržištu, naša kompanija je zaslužila veliku podršku i zahvalnost naših kupaca za odličan kvalitet i profesionalni zanat naših proizvoda. 

Naša kompanija specijalizovana za proizvodnju sledeće robe: 

1.bone zipper, flange zipper,klizač patent zatvarač, PE zipper, PP zipper,eva zipper, advertising zipper,vacuum sealed zipper and all kinds of shaped zippers. 

2. patentni zatvarači za vrećice čaja, vrećice za hranu, vrećice za kostime, vrećice za datoteke, vrećice za slanje pošte, samonosive vrećice sa patentnim zatvaračem, vrećice za kompresiju, netkane vrećice sa patentnim zatvaračem i sve vrste vrećica s patentnim zatvaračem sa lancima. 

3.PP,PE,EVA high speed zipper extruder machine, zipper bag making machine and all kinds of slider mould. 

4. također nudimo sve vrste plastičnih rajsferšlusa. Naša kompanija posjeduje naprednu mašinsku opremu i profesionalne tehnike, možemo prilagoditi sve vrste dizajna od naših kupaca kako bismo im pomogli da prošire svoje tržište, vaše ideje su od velike važnosti za nas. 

Srdačno Vas pozdravljamo da sarađujete i razvijate se sa nama. 

1) Imamo više od 20 godina iskustva u izradi svih vrsta plastičnih zatvarača 

2) Posjedujemo mnogo naprednih i kompletnih proizvodnih linija 

3) Stručno osoblje obećava kratku i pravovremenu isporuku 

4) Konkurentna cijena i dobra kvaliteta 


o1


Zašto izabrati nas 

Svaki kupac je jedinstven. Kupci kupuju od MH iz mnogo razloga. Ali, u većini slučajeva, to se svodi na jednu riječ: povjerenje. 

Vjerujte u naše bogato iskustvo! 

Jednostavno rečeno, razumijemo poslovanje kupaca. Ta tvrdnja se zasniva na 20 godina poslovanja sa izvozom materijalnih proizvoda u više od 100 zemalja, ne samo da prodajemo proizvode, već prodajemo znanje i usluge kako je potrebno našim klijentima. 

Fokusiranje na kupca nam je dalo vrijednu stručnost koja se lako pretvara u još jedno ključno područje povjerenja. 

Vjerujte u naša kompletna rješenja! 

Kada kupci kupuju od Zili, oni ne žele samo da kupe "samo proizvode", već "vrstu proizvoda od kojih bi kupci mogli da ostvare profit". Pošto poznajemo poslovanje kupaca, njihove najnovije promjene na tržištu i njihove kolege, tako smo u mogućnosti da kreiramo paketna rješenja za kupce: prikladne proizvode koji odgovaraju tržišnim potrebama kupaca, isporuku na vrijeme, pogodnu logističku uslugu, finansijsku podršku, itd. Pružamo razne ponude usluga i podrške koje se oslanjaju na bazu iskustva našeg najboljeg osoblja kao konsultanata, trenera, ekipa za implementaciju i tehničara nakon prodaje.  

Vjerujte u naše dobitne rezultate! 

„Moj posao raste sve veći i veći uz ZiL“, „Uvek se mogu osloniti na Zili kad god mi zatreba pomoć“, te reči uvek slušamo od naših kupaca. Ponosni smo što je polovina naših novih kupaca navođena prethodnim. Naši dobri odnosi sa klijentima zasnivaju se na iskrenom interesu za stvaranje scenarija koji će pomoći svima koji će omogućiti rast poslovanja svih. 

Odabir Zili za člana vašeg tima i doprinosa vašem poslovnom uspjehu predstavlja značajan glas povjerenja. Biće nam zadovoljstvo da primenimo naše iskustvo, rešenja i rezultate u vaše ime i počnemo da zadobijamo vaše poverenje.


oko

Tel/WhatsApp/WeChat:

+86 - 152 6771 2909 (Whatsapp/WeChat)

E-Mail:

[email zaštićen]

Adresa:

NO.10 BLDG, Caihong Witpark, Longgang, Wenzhou, Zhejiang, Kina (kopno)

Proizvodi
navigacija
powered by
powered by powered by
Pratite nas
Copyright © 2021-2023 Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co.,ltd | Politika privatnosti | Pravila i uvjeti