KONTAKTIRAJ NAS
EN
Povećanje plastične sirovine i ograničenje električne energije
Datum objave: 2021-10-18 Posjetite:130

Prošle godine, kineska vlada je službeno objavila da Kina ima za cilj dostići vršne emisije prije 2030. i postići neutralnost ugljika prije 2060., što znači da Kina ima samo 30 godina za kontinuirano i brzo smanjenje emisija. Da bi izgradili zajednicu zajedničke sudbine, kineski narod mora naporno raditi i ostvariti napredak bez presedana.
KAKO bi predali obećanje svijetu da će Kina ispuniti vrhunac emisije 2030. godine i neutralnost ugljika 2060. godine, kineske lokalne vlasti poduzele su striktne mjere za smanjenje emisije CO2 i potrošnje energije ograničenom opskrbom električnom energijom.
Neke oblasti snabdevaju 5 dana i zaustavljaju se 2 dana u nedelji, neke snabdevaju 3 i zaustavljaju 4 dana, neke čak samo snabdevaju 2 dana, ali zaustavljaju 5 dana.

Ove akcije će rezultirati strašnim povećanjem svih troškova, od sirovina do materijala za pakovanje, od troškova rada do troškova rada luka. Naša kompanija je posvećena pružanju usluga kupcima visokog kvaliteta i promišljene usluge. Prije toga, uložili smo sve napore da ublažimo utjecaje problema kao što su rastući troškovi sirovina i fluktuacije tečaja te da izbjegnemo povećanje cijena

Tel/WhatsApp/WeChat:

+86 - 152 6771 2909 (Whatsapp/WeChat)

E-Mail:

[email zaštićen]

Adresa:

NO.10 BLDG, Caihong Witpark, Longgang, Wenzhou, Zhejiang, Kina (kopno)

Proizvodi
navigacija
powered by
powered by powered by
Pratite nas
Copyright © 2021-2023 Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co.,ltd | Politika privatnosti | Pravila i uvjeti